Waarnemen in jezelf

Helen van de wereld om ons heen, doen we binnen in onszelf.

We nemen iemand waar die advies of een luisterend oor nodig heeft. We luisteren met inlevingsvermogen, zonder sturing of oordeel. We voelen een impressie opbouwen in ons van hetgeen een ander deelt met woorden en gevoel.
Daarna laten we de situatie helemaal los en maken we verbinding met ons eigen gouden veld in het hart. We voelen onze eigen heelheid, creatiekracht en verbondenheid met alles.
Vervolgens kan de verbinding gemaakt worden met de ander, wiens gouden veld op kwantum fysische wijze zal synchroniseren met de jouwe. Heel simpel door aandacht te geven met het perspectief vanuit het gouden veld.
Zo leggen we voor de ander mogelijkheden in het veld waarop de ander op elk moment zijn gouden veld kan gaan ervaren. En dat gebeurt op een moment dat die persoon ervoor kiest.  

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pexels-puwadon-sangngern-13419231-1024x449.jpg

Aandacht geven in onze eigen binnenwereld zet de wereld om ons heen in beweging. Mogelijkheden gaan open. Kansen komen tevoorschijn. Verbindingen worden gemaakt.

Gerelateerde berichten

Kinderen begeleiden

Het is mooi om het boek ‘Dex ontdekt’ samen te lezen met je kind, voor de klas of als coach. Op welke wijze kan je het kind begeleiden zonder sturing te geven aan het proces.

Lees verder »

Begrijpen

Begrijpen doen we met het brein. We zien de logica ervan in. We zien het oorzaak-gevolg proces en de onderlinge verbanden. Ja dat snappen we!

Lees verder »

Perspectief is belangrijk

In deze wereld kan je spreken over 2 bewustzijnsvelden; het denken en het hartsbewustzijn. Tijdens je leven wordt voornamelijk het denken gestimuleerd, waarbij het hartsbewustzijn ondergeschikt is gemaakt.

Lees verder »

Misleiding

Deze wereld is als een hologram in onze belevingswereld geplaatst. Het is systemisch met soms duistere ervaringen, alsof je in een film zit.

Lees verder »
Scroll naar boven