Aandacht is kracht

De mens is een energiegenerator. Door aandacht te geven verplaatsen we energie in een specifieke richting.

Zoals we in het schilderij zien, zet de mens veel energie in beweging. De mens is omhuld met gouden velden die aan het oog worden onttrokken. Gouden velden cirkelen rond en zijn het best te ervaren in het hart. Via dit veld is ieder mens met elkaar verbonden. Het is verbonden met alles dat leeft.

Het schilderij laat ons zien dat het zinloos is om buiten onszelf situaties te repareren of te healen. Als we een situatie visualiseren in ons gouden hart, hebben we er invloed op, doordat we ons eigen bewustzijn er doorheen zetten. Heel simpel door het aandacht te geven. Daardoor verandert de frequentie van het gevisualiseerde beeld. De trilling in de energie is anders, waardoor het weer toegang heeft tot meer mogelijkheden als dat het had toen het vast zat.
Via het collectieve veld heeft de mens een directe verbinding met alles, omdat tijd en afstand alleen in de holografische werkelijkheid bestaat.

Gerelateerde berichten

Kinderen begeleiden

Het is mooi om het boek ‘Dex ontdekt’ samen te lezen met je kind, voor de klas of als coach. Op welke wijze kan je het kind begeleiden zonder sturing te geven aan het proces.

Lees verder »

Begrijpen

Begrijpen doen we met het brein. We zien de logica ervan in. We zien het oorzaak-gevolg proces en de onderlinge verbanden. Ja dat snappen we!

Lees verder »

Perspectief is belangrijk

In deze wereld kan je spreken over 2 bewustzijnsvelden; het denken en het hartsbewustzijn. Tijdens je leven wordt voornamelijk het denken gestimuleerd, waarbij het hartsbewustzijn ondergeschikt is gemaakt.

Lees verder »

Misleiding

Deze wereld is als een hologram in onze belevingswereld geplaatst. Het is systemisch met soms duistere ervaringen, alsof je in een film zit.

Lees verder »
Scroll naar boven