Frame niets

Door iets in een hokje plaatsen verliest het de toegang tot verbinding en worden heel veel mogelijkheden uitgesloten.

Elke gedachte zet energie vast waardoor vorm ontstaat.
Als iets een vaste vorm of betekenis heeft, dan kan het zich heel beperkt bewegen. Dan kunnen er ook slechts een beperkt aantal mogelijkheden op aansluiten als vervolg situatie. Bijvoorbeeld voor een situatie waar een verklaring voor is gevonden, kent maar enkele of maar 1 oplossing.

Als we volledig met onze mind wegblijven bij wat we voelen over onszelf, een ander of een situatie, dan kan de energie vrij blijven stromen. Daardoor kan eigenlijk alles aansluiting vinden en dus zijn er dan ontelbaar veel mogelijkheden voor handen. Echter als wij in deze mogelijkheden willen sturen, dan zetten we het weer vast.

Er zijn ontelbaar veel redenen en oplossingen die het brein niet kan bedenken.
Als we bewust en open onze gevoelens ervaren en daarna loslaten, dan doet de kwantum fysica haar werk. De meest mooie oplossingen die bij jou en/of bij de situatie passen laten zich zien. Het is vaker zo onvoorspelbaar dat men zou kunnen spreken van ’toeval’ of een ‘wonder’, terwijl de eigen manifestatiekracht is ingezet.

Niemand kan een ander vertellen wat een gevoel betekent, of aanzetten tot het geven van verklaringen.

Gerelateerde berichten

Kinderen begeleiden

Het is mooi om het boek ‘Dex ontdekt’ samen te lezen met je kind, voor de klas of als coach. Op welke wijze kan je het kind begeleiden zonder sturing te geven aan het proces.

Lees verder »

Begrijpen

Begrijpen doen we met het brein. We zien de logica ervan in. We zien het oorzaak-gevolg proces en de onderlinge verbanden. Ja dat snappen we!

Lees verder »

Perspectief is belangrijk

In deze wereld kan je spreken over 2 bewustzijnsvelden; het denken en het hartsbewustzijn. Tijdens je leven wordt voornamelijk het denken gestimuleerd, waarbij het hartsbewustzijn ondergeschikt is gemaakt.

Lees verder »

Misleiding

Deze wereld is als een hologram in onze belevingswereld geplaatst. Het is systemisch met soms duistere ervaringen, alsof je in een film zit.

Lees verder »
Scroll naar boven