Kwantumfysica

De kracht van het bewustzijn.

Kwantumfysica is de wetenschap van het gevoel. Er is vastgelegd dat de allerkleinste deeltjes zich onvoorspelbaar gedragen. Ze hebben nog iets veel mooiers ontdekt. Ze hebben kunnen bewijzen dat de mens invloed heeft op de wereld om zich heen door iets gewaar te zijn. Het effect van de waarneming is niet te voorspellen.
In tegenstelling tot reguliere fysica die uitgaat van oorzaak gevolg. Er gebeurt iets en daarop zit een logisch gevolg.

Stel je vindt een een bepaalde situatie echt vreselijk en je ziet geen oplossing. Het brein zal dit vele malen herhalen. De oorzaak-gevolg reactie is dat er maar één vervolg mogelijkheid is, en dat is dat de situatie blijft zoals die is.
Als je je gewaar bent van deze situatie en je weet diep van binnen dat er nog vanalles kan gebeuren, dan kunnen er veel meer mogelijkheden aansluiten. Niemand kan dan voorspellen hoe het afloopt! Het mooie is dat bij de laatste optie de mening en analyse van het brein niet mee doet. De mogelijkheden die zich aandienen zullen aangesloten zijn op het gevoel, de gewaarwording van de vele mogelijkheden. Dat maakt het vaak passend bij de waarnemer!

Dat heeft veel betekenis over hoe wij mensen met bv trauma omgaan.Dit filmpje laat zien hoe de allerkleinste deeltjes reageren op waarneming.


Erik Tanghe is een ster in het uitleggen van kwantum fysica. Hij gebruikt veel beeldmateriaal tijdens zijn lezingen en weet het voorstellingsvermogen bij de hand te nemen om te komen tot inzichten die eigenlijk niet voor het denkvermogen te vatten zijn. Na het volgen van zijn lezing heb je inzicht in wat kwantum fysica in het dagelijks leven voor je kan betekenen.

Erik: Wat nog mooier is waar ze achter zijn vast te leggen “Wie denkt kwantumfysica te begrijpen… heeft het niet begrepen”. Dit is een gevleugelde uitspraak van Richard Feynman, één van de bekendste kwantumfysici van de 20ste eeuw. Het vertelt dat de wiskunde achter de kwantumfysica niet alleen erg moeilijk is maar dat kwantumfysica vooral vreemd is.

Erik Tanghe heeft een sterke interesse in wetenschap en is ontzettend nieuwsgierig en leergierig. Hij volgde aan het begin van de coronacrisis een opleiding virologie om beter te begrijpen hoe een virus werkt en om onderscheid te kunnen maken tussen complottheorie en gefundeerde waarheid. Doordat hij ruim 15 jaar geleden ontdekte dat hij in staat was menselijke energievelden waar te nemen, ging hij op zoek naar een logische verklaring hiervoor en kwam hij bij de kwantumfysica uit. Dit leerde hem dat materie eigenlijk een illusie is en dat alles bestaat uit energie.

De lezingen ‘Practische qwantum fysica‘ en ‘Onze holografische werkelijkheid‘ zijn aan te raden om stap voor stap inzicht te krijgen in deze materie.
In deze trailer is een compilatie te zien uit zijn lezingen.

Je kan doorklikken naar al zijn online lezingen. De kijkkosten zijn €17,- per lezing. Schrijf een mailtje naar Erik voor de inloggegevens en betaling:  info@eriktanghe.com 

Gerelateerde berichten

Kinderen begeleiden

Het is mooi om het boek ‘Dex ontdekt’ samen te lezen met je kind, voor de klas of als coach. Op welke wijze kan je het kind begeleiden zonder sturing te geven aan het proces.

Lees verder »

Begrijpen

Begrijpen doen we met het brein. We zien de logica ervan in. We zien het oorzaak-gevolg proces en de onderlinge verbanden. Ja dat snappen we!

Lees verder »

Perspectief is belangrijk

In deze wereld kan je spreken over 2 bewustzijnsvelden; het denken en het hartsbewustzijn. Tijdens je leven wordt voornamelijk het denken gestimuleerd, waarbij het hartsbewustzijn ondergeschikt is gemaakt.

Lees verder »

Misleiding

Deze wereld is als een hologram in onze belevingswereld geplaatst. Het is systemisch met soms duistere ervaringen, alsof je in een film zit.

Lees verder »
Scroll naar boven