Rudolf Goedhart

Een afwisselend en interactief concert wat je raakt en in beweging zet.

Laat je verder inspireren ..

Krachtdragers Nieuwsbrief

Wakker Bewust Zijn geeft met grote regelmaat een nieuwsbrief uit met interessante lezingen en events door het hele land. De events gaan speciaal over het ontwaken van een dieper bewustzijn.

Lees verder »

Dr. Saskia Bosman

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu.
Marlies Dekkers in gesprek met Saskia Bosman. De pijnappelklier als kosmische antenne.

Lees verder »

Erik Tanghe

Een compilatie van enkele fragmenten uit de lezingen:
‘Praktische Quantumfysica’ en ‘Quantumfysica ontmaskerd’.
Tevens een overzicht van al zijn lezingen.

Lees verder »

Crowdpower

Uitzending Crowdpower 1 is onderdeel van en hele reeks uitzendingen van Arjan Bos (Earth Matters) en Martijn van Staveren.
De uitzendingen gaan allemaal over bewustzijn, verbinding, liefde, kracht en creatie. Hoe we deze wereld naar een menswaardige samenleving kunnen brengen die in balans is. Waar ruimte is voor iedereen en voor ieders verhaal.

Lees verder »

Claudia van Zee

Claudia van Zee (1973) beschrijft in haar boeken en lezingen alledaagse situaties, die zij vanuit multidimensionale werkelijkheden waarneemt. De frequenties van kwantumherinneringen raken meerdere lagen in het menselijke bewustzijn en openen ontwakingsmomenten in het Zelf.

Lees verder »

Aandacht is Balans

Aandacht is Balans is een manier om al je cellen en je totale lichaamsenergie weer in Balans te krijgen door gebruik te maken van QuantumFysica. Het doel van Aandacht is Balans is dat ouders en kinderen deze eenvoudige oefening kunnen toepassen in het ziekteproces. Hier is het mogelijk dat zowel de ouder als het kind meer leiding ervaart in het ziekteproces.

Lees verder »
Scroll naar boven