Van Onderwijs naar Eigenwijs

Ik werd uitgenodigd door Karen van Kr8strooom om te komen praten in haar podcast. Het werd een heerlijk gesprek.

We spraken onder andere over de rol van voelen in het onderwijs en het vinden van je eigen authentieke waarheid in jezelf. En natuurlijk over het boek Dex ontdekt.

Dank Karen dat je platform biedt en zo beweging brengt rondom kinderen!!

Ik heb de podcast met Karen een aantal keer geluisterd, steeds voelde ik weer nieuwe lagen in het gesprek en zo ook in mijzelf. Dat is heel mooi om te ontdekken. Na een paar dagen werd ik wakker met een helder gevoel. Ik wist welke informatie nog niet gedeeld was over het onderwijs en dat moest er nog uit. Ik heb daarom een audio opgenomen.

In de onderstaande audio nodig ik je uit om contact te maken met jezelf en je verbeeldingsvermogen in te zetten. Samen kunnen we een fundamentele beweging brengen in het huidige onderwijs. We zetten kwantumfysisch ons creatievermogen in, door het geven van bewuste aandacht.

Scroll naar boven