De Andere WereldDag

Op 23 juni was Dex op de Andere WereldDag die georganiseerd werd door De Andere Krant in samenwerking met Bosvreugd in Tilburg.
Op die dag konden bezoekers inspiratie opdoen aan de hand van initiatieven en alternatieven die handvatten bieden om het leven van iedere dag anders vorm te geven.

WOOW What happenend? ☀️✨🤸‍♀️ Ik was in een andere wereld! De wereld van het gouden hartsveld! 💛💛💛 Wat een mooie bedding aankleding locatie indeling voorbereiding!!
Alles wat gezegd is is waar! Het was fantastisch! Wat een weelde om het woord kwantumfysica uit te spreken en er is bekendheid. De meest mooie gesprekken zijn ontstaan aan mijn kraampje. Gesprekken die er zo toe doen. Tot tranen geroerd! Dank mooi medemens! Samen met zijn allen hebben we deze dag tot zo’n groot succes gemaakt!
Ik zal de komende activiteiten in de gaten houden! Zeker als er nog 2 edities elders in het land worden georganiseerd. Maar ik zal ook de weide wereld in gaan en allen inspireren met een wezensglimlach om de andere wereld vanbinnen uit te creƫren. Ik draag deze dag in mijn hart!!

Heleen van den Berg van het boek ‘GeVluchte Vrienden‘ stond in de kraam naast mij.

Hier een LINK naar een hele mooie sfeerimpressie/compilatie van deze super dag. De kraam van Dex op 3:58 min en de GeVluchte Vrienden op 4:02 min.

Meer informatie:
De Andere Krant
Bosvreugd

Scroll naar boven