E-zentie festival

9 juni was Dex in Baexem in Limburg. Een gezellig festival dat wordt georganiseerd door vrijwilligers voor een goed doel. De opbrengst gaat naar El Paso*.

De zon straalde, onze harten waren open en de verbinding was groot! Wat een mooie dag! Er was haast geen tijd om te eten. Het was een aaneenschakeling van prachtige gesprekken en zoveel herkenning vanbinnen. Dex is door veel mensen mee naar huis gegaan om daar zijn reis verder te maken als cadeautje of om samen te gaan lezen met bv kleinkinderen.

Ik heb het boek 2 x voorgelezen in de kidszone, waar ook volwassen nieuwsgierig aansloten. Heerlijk om zo samen in de bubbel van dex’s leven te stappen en gevoelens uit te wisselen.

Mijn ogen werden met regelmaat vochtig en zo zag en voelde ik dat ook bij de prachtige wezens waar ik mee in gesprek was. Het ging ver voorbij onze lichamen en 3D. Prachtig! We kijken nu al uit naar volgend jaar!

*El Paso: de groep(en) IT-vrijwilligers zijn actief in het ontwikkelen en aanbieden van gratis en veilige services. We kunnen er allemaal gebruik van maken om bv te ontmoeten, te creëren en nog veel meer. Althans zo ervaar ik hun aanbod. Kijk vooral even op hun website !! De opbrengst van het festival gaat naar het laten draaien van hun eigen servers.

Scroll naar boven