De oefeningen die je hier ziet sluiten aan op het boek ‘Dex ontdekt’

 

Wil je beginnen?
Je kunt lekker aan de slag!

Begin bij hoofdstuk 1 en dan steeds een hoofdstuk verder. Zo doe je de route van Dex. Maar je kan ze natuurlijk in je eigen volgorde kan doen!

Veel plezier op dit avontuur in jouw eigen binnenzijn!

Lekker aan de slag!

Hoe kwantum fysica kan helpen bij het verkrijgen van eigen inzichten.

Een kind spreekt de kosmische taal vanuit het gevoel. Die komt vanuit een diep en verbondenheid van alles. Een taal die volwassen door het leven vaak zijn afgeleerd. Begeleiden van kinderen is een kunst, als je hun kosmische aspect intact wil laten of zelfs verder wil openen. Op deze pagina wordt kort uitgelegd wat het vraagt van een begeleider. En kijken hoe praktisch de wetenschap kwantum fysica kan helpen bij het verkrijgen van eigen inzichten.

Voor verdere verdieping verwijzen we naar de pagina inspiratie!

Crowdpower

Uitzending Crowdpower 1 is onderdeel van en hele reeks uitzendingen van Arjan Bos (Earth Matters) en Martijn van Staveren.
De uitzendingen gaan allemaal over

Lees verder »

Dr. Saskia Bosman

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in

Lees verder »

Erik Tanghe

Een compilatie van enkele fragmenten uit de lezingen:
‘Praktische Quantumfysica’ en ‘Quantumfysica ontmaskerd’.
Tevens een overzicht van al zijn lezingen.

Lees verder »

Claudia van Zee

Claudia van Zee (1973) beschrijft in haar boeken en lezingen alledaagse situaties, die zij vanuit multidimensionale werkelijkheden waarneemt. De frequenties van kwantumherinneringen raken meerdere lagen

Lees verder »
Scroll naar boven